Welkom in augustus!

Zo vanmorgen op tijd op, Johannes al vroeg naar de fysio. Ik doe mijn dagelijkse dingen, haken, prijsvragen, spelletje, dieren en fietstraining.

Op 29 juli kreeg ik de mail met Gefeliciteerd, je zit erbij! De komende 6 weken mag jij Swisse Gewicht Beheersing uitproberen.
Jouw startpakket Je pakket wordt nu klaargemaakt en zal in de loop van volgende week bezorgd worden. Hierin vind je naast de Swisse producten alle informatie die nodig is om er een super project van te maken Vandaag kwam het binnen. We gaan de pillen proberen ben toch aan het lijnen en wie weet gaat het dan sneller en beter. En ook Johannes krijgt 30 dagen lang een vitamine pil want er zit pot in voor man en vrouw. De pillen zijn wel weer enorm groot, vraag me elke keer waarom ze die niet kleiner maken slikt tien keer makkelijker!

Eind van de middag kwam Camiel gezellig langs, we aten samen ik had wok groente met couscous gemaakt en tartaartje erbij was erg smakelijk. Het was een gezellige avond zoals altijd als we samen zijn. Johannes moest om 23.00 uur nog een vergadering telefonisch doen dus toen ging Camiel ook naar huis. De cal liep ook uit en pas na 2 uur was het klaar en ik had gezegd wacht wel even op je nou we lagen tegen 2.45 uur pas in bed. Niet slim voor mij maar ok is wel gebeurt.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie