Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/160

Op kraam bezoek bij Fenna

Vandaag weer lekker om half 10 opgestaan, aankleden en ontbijten. Lianno ruimt zijn kamer op en pakt meteen al zijn spullen terwijl ik mijn fietstraining doe. Als de dieren zijn verzorgd zijn we klaar om te gaan. Vandaag gaan we op kraambezoek bij Fenna! Fenna is op 9 juli geboren dus hoogste tijd.  We rijden naar Bennekom en onderweg jagen Lianno en ik op Pokemons.  We komen er rond 2 uur aan en dan gezellig aan de koffie. Voor Feline (2 jaar) de grote zus van Fenna hebben we een vtech pop meegenomen, die vind ze super. Voor Fenna sokjes en rompertjes. Het  is leuk om te zien dat kleine Fenna slaapt onder de deken die ik haakte en ik hoor dat ze wel een tweede willen voor in de wagen die wordt dus komende weken gemaakt.

 

Lianno en Gerben gaan aan de wandel op naar de Pokestop, hij si wel benieuwd hoe dat werkt en krijgt mijn telefoon mee. Als ze terug zijn zegt die dat die liever hard loopt nou dat wil Lianno wel dus ze gaan hardlopen samen. Wij zitten heerlijk in de zon in de tuin en kletsen bij. Op de manage waar ze bij wonen is iemand die een kar heeft  voor achter de paarden aangepast voor rolstoelen en die wil mij een volgende bezoek wel een rondje meenemen, spannend en erg leuk.  Uiteraard neem ik de kleine Fenna ook even in de armen en alhoewel ik niet had gedacht dat emotie er nog zo zouden zijn had ik ze wel, mijn eigen droomwens een moeder te zijn werd niet vervuld en ik had gelukkig Lianno en de andere kleintjes in familie en vriendenkring, maar ik schoot toch weer even vol. Erg fijn is dan wel dat niemand reageerde en ze het allemaal gewoon begrijpen en laten gebeuren. Het is ook wel mooi zon klein lief wondertje aan begin van het leven in je armen te houden. Daarna haalden de mannen patat en snack en aten we heerlijk buiten. Na het eten moesten we Lianno naar de groep terug brengen We waren er zo vanaf Benekom is dat de helft van de tijd, we hebben daar ngo even Pokemon Go gespeeld bij een stop en toen was het echt over het heerlijke lange weekend. Terug in Lelystad even at drinken, op de pc en uiteraard gewoon de fietstraining nummer 2 gedaan voor ik ging douchen en slapen. Het was een super heerlijk weekend!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.