Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jul/160

Een supergezellige en gevarieerde zaterdag!

Vandaag om half 10 op het is zaterdag dus uitslapen mag. Goed geslapen allemaal en ik heb beetje feeststemming na 6 weken ben ik ruim 6 Kilo kwijt! Goed begin nu de rest nog. Maar belangrijker is dat ik in omvang krimp mijn buikomvang is in 6 weken 12 cm minder en dat is heel goed nieuws want als je slanker wordt en gewicht langzamer gaat, is dat heel goed,  want gaat het niet ten koste van spierweefsel. Spieren verbruiken namelijk calorieën, zelfs als je niks doet. Als je gezond en voldoende eet en ondertussen veel aan cardio en krachttraining doet, dan zul je niet heel veel gewicht verliezen (kilo’s kwijtraken), maar wel heel veel slanker en magerder worden en dat is wat mijn eerste doel is slanker worden! Uiteraard doe ik dus niet veel kracht of cardio training omdat mijn zwakke lijf dat niet wil, maar ik doe het nu klaarblijkelijk wel goed!

Johannes en Lianno (ikzelf ook paar dingen gedaan) hebben de onkruidbrander gebruikt en werkt snel simpel, geen kracht, niet bukken en verbrand onkruid. Hopelijk blijft het weg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan komen moeders en Moeke 2 langs, erg gezellig en moeders heeft der sjaal af hij is super mooi dat haakwerk, wie weet een volgende werkje voor mij. Het is gezellig met zijn allen en als ze weg willen  komt de Dolce Gusto koffie ter sprake. Wat is er gebeurt ik bestelde koffie cups en bij 15 doosjes kreeg ik gratis apparaat en dat vond ik wel handig. De koffie daar kost wel 4,99 per doosje en ik heb ene bedrijf die de originele levert voor 4,15 maar ja dat apparaat kost ook 99.99 dus ik dacht leuk doen we. Bij afrekenen zie ik dat ik niet 99.99 korting krijg maar 129.99 dus de koffie is nu opeens goedkoper en goedkoper per doosje dan ik normaal betaal dus ik bestelde snel nog een keer voor de actie afgelopen was en zo had ik dus opeens twee Dolce Gusto Mini me apparaten voor niets.  Dus vroeg ik of moeders er zelf een wilde, Moeke 2 heeft er al eentje en dat wilde ze wel dus ik verkocht haar drie doosjes koffie cups voor 10 euro en toen kreeg ze het apparaat erbij. Zij blij ik blij en super toch. Als ik nu bij haar ben krijg ik mijn eigen favo koffie!

Toen de moeders weg waren hebben wij de fiets gepakt, de gewonnen fiets daar fietst Lianno nu op en zo kunnen we lekker met zijn allen weg ik in rolstoel hun op de fiets. Lianno eerst zelf ook even gaan fietsen en dat is nieuw voor me en vind ik soms best eng, maar jeetje kom op Monique hij is 15!  Hij neemt de sleutel mee en ging even op Pokemon jacht. Nu kan hij zelf op jacht en naar centrum als hij dat wil en hij hier is, zeker nu hij weer langer komt echt super zo!  We zijn over de Anaconda brug gegaan, een lange hoge brug en ik vind het eng want ik heb hoogtevrees, maar gelukt en toen over de stoeprand gereden met rolstoel, yes ik wist dat het kon maar het oden is weer eng maar ging super en zo het fietspad lags de vaart af, over steken bij stoplicht over de dreef en de wijk weer in en naar huis. We hebben er 1,5 uur over gedaan en hebben allemaal flink gescoord met de Pokemon jacht. 

Thuis eten gemaakt kipbouten in stoomzak in de oven, mixed groente bloemkool/broccoli/wortelen met erbij aardappelen en appelcompote. Het was erg smakelijk en na he tetn eerst fietstraining en toen samen heerlijke film gekeken. xXx: State of the Union (2005) spannend en beetje overdreven  maar het was leuk samen tv kijken met hapje en drankje erbij.  De avond was om en we gingen douchen en naar bed. Morgen weer een nieuwe dag

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.