Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jul/160

Weekend met Lianno begint in de ochtend!

Vanmorgen om 7 uur opgestaan, samen kopje koffie en om 8 uur was Sjoerd er gezellig weer koffie. Het wordt een heerlijk en lang weekend met Lianno. Johannes is aan het werk en ik doe mijn fietstraining en Sjoerd doet de boel en als hij klaar is staat Lianno voor de deur, super mooi op tijd. Samen wat drinken en al snel komt de AH boodschappen dus samen opgeruimd.  Met Lianno samen kletsen op FaceTime met moeders (oma) en onverwacht komt Herris de oude buurman van de Kustrif een tas vol groente van de volkstuin brengen, heerlijk andijvie, sla, courgette, sperziebonen. Dat wordt smullen! Heel erg bedankt Herris!

Dan krijg ik leuk mailtje: Gefeliciteerd, je zit erbij! De komende 6 weken mag jij Swisse Gewicht Beheersing uitproberen. Komt goed uit nu ik zo hard prober af te vallen en train voor meer beweging, ben erg benieuwd en het komt maandag binnen.

Lianno en ik zijn samen op Pokemonjacht gegaan en hij maakt dan gebruik van mijn hotspot en dat werkt prima. Samen en ook nog in de regen lol gelukkig was het snel droog. Thuis gekomen wat drinken en toen met Johannes samen zijn nieuwe simkaart gaan halen, uiteraard hebben we gejaagd op Pokemon in centrum en meteen Lianno een nieuw hoesje gegeven voor zijn mobiel waar hij erg blij mee is.
Thuis gekomen eten besteld en dat was erg lekker ondertussen tweede fietstraining en  na het gebeuren met zijn drietjes aan de wandel. Johannes heeft op zijn nieuwe telefoon ook Pokemon Go gezet dus nu met zijn drietjes jagen. We liepen de straat uit en troffen een bewoner van de noodopvang met kapotte fiets en dat bleek om de ketting te gaan en Lianno en Johannes hebben dat even opgelost, hij was zo blij dat hij kon verder fietsen. Door met de jacht en Johannes heeft heel eind gelopen super erg blij mee gaat langzaam beter met het been. Thuis gekomen ng wat drinken  en kletsen en dan gaat Lianno naar bed ik doe nog derde training en dan ook slapen. Heb 3 keer 30 minuten en steeds tussen 10-11 km ben dus weer tevreden met mezelf vandaag!

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.