Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jul/160

Lekker bezig!

Vandaag weer vroeg op en dat lukt omdat ik ook vroeg ga slapen tussen 21-22 uur. Want ook dat moet van mezelf dag en nacht ritme weer op orde krijgen en ik wil ook niet meer veel op bed liggen dan hang ik wel in mijn relax stoel ben moe van  moe zijn en wil er nu zelf wijzing in brengen en zien wel wat wel of niet geaccepteerd wordt door mijn lijf. Vandaag twee trainingen gedaan op Motomed 30 en 15 minuten  totaal afstand  16.2 km. Miste die in de middag omdat ik in centrum was en dan is het te kort op elkaar. Lopen is ook niet gedaan omdat het met bakken uit  de hemel viel.

Ik deed mijn dingen zoals prijsvragen, haken, spelletje en dieren. Het was verder ok. Johannes krijgt een andere telefoon de Samsung Galaxy S7 Edge en natuurlijk past dan de sim niet dus ben met taxi na centrum gegaan want de man van Vodafone zei met originele sim ruilt u hem gewoon om. Nou mooi niet de man vergat te vertellend at ik dat niet met de sim van mijn man mag doen dus voor niets geweest. Daarna rustig op Pokemon jacht en weer naar huis. Telefoon leeg hmm vreet wel batterij maar is leuk. Toen ik de deur achter me dicht deed  begon het keihard te regenen was dus net op tijd thuis. Eten heeft Johannes gemaakt en bij tv gegeten en wat series gekeken en  rond half 9 douchen en bed in moe. Mijn plan om meer te bewegen en af te vallen kost inderdaad erg veel energie maar  dat overleef ik wel.

Lianno nog even gebeld en gezellig gekletst morgen komt hij a vroeg ivm vakantie en met de taxi want Johannes werkt en ik heb geen rijbewijs. Hij is naar Madame Tussauds geweest en heeft leuke dag gehad en nu heeft hij zin in lang weekend bij ons. Kortom morgen begint het weekend dus al rond 10 uur!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.