Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jul/160

Motomed is er nu gaan we trainen en hopelijk afvallen

Vandaag vroeg opgestaan. Huisje en dieren uiteraard gedaan. Al snel komen ze de Motomed Viva 1 bezorgen, krijg wat uitleg tijdens een kopje koffie en als ze weg gaan ga ik hem proberen, heerlijk. IK ben er wel erg blij mee gewoon trainen en oefenen in mijn woonkamer wanneer ik wil met koffie erbij, boek en ik vermaak me wel.

Ik heb daarna heerlijk een trainingsprogramma gemaakt wat aansluit op mijn zelf uitgeschreven dieet, na al die jaren weet ik nu wel wat moet of niet en ik heb ook diëtist gesproken tijdens revalidatie en die melde dat ik goed bezig was. Nu wil ik dus afvallen, ik moet tenminste 20 kilo eraf hebben en het liefst om precies op gewicht te zijn wat men in medische wereld stelt zelfs 40 kg. WE gaan zien hoever we komen. Alleen minder eten is niet genoeg weet ik inmiddels wel , want kreeg al waarschuwing dat ik niet minder mag, ik moet zeker 2250 kcal binnen krijgen per dag. Ik zat inmiddels op 1250 kcal dus dat maar weer aangepast, beetje. In het weekend let ik iets minder op maar ben wel voorzichtig.

Verder ging de dag gewoon om met de normale dingen die ik altijd doe prijsvragen, spelletje en haken. Eind van de dag heb ik wel drie trainingen gedaan van 30,20 en 15 minuten en dat is in totaal 24km fietsen met de motomed (motorondersteuning) trots op mezelf! Omdat het regende niet mijn rondje gelopen, morgen wel als het droog is tenminste. Het zal wel energie kosten en ook pijn opleveren maar goed als ik het gewicht en omvang kwijt raak voel ik me denk ik ook beter dus tanden op elkaar en doorgaan!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.