Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jul/160

De jonge daggekko is overleden

Vandaag weer op tijd op, dieren verzorgd en shit de baby van de  Reuzen Madagscar daggekko (Phelsuma madagasca­riensis grandis ) is overleden, Hij/zij werd geboren 14 juni 2015. We zagen het al aan komen toen het vervellen slecht ging en nu is het gebeurt, balen en verdrietig hopelijk snel nieuwe jongen. Sjoerd komt de boel lekker doen.

Ik doe mijn dingen zoals prijsvragen, spelletje en forum.  Dan ga ik even met de elektrische rolstoel rondje wijk, das ingewikkeld met al die korte steile stoepraden, scheve en verzakte wegen heb de hele tijd het idee dat ik om ga vallen. Lantaarnpalen onhandig in midden stoep kortom hele opgave deze wijk!
Goed level up en 26 Pokemons gevangen en weer klein stukje vertrouwen gewonnen in de rolstoel, doel gehaald dus.

Sjoerd komt even langs en heeft voor ons een Kinzo onkruidbrander  en 2 bussen gas meegenomen, die had hij ons aangeraden en hij zag het bij Action en dacht ik doe eht even voor ze. ERg blij mee komend weekend eens kijken hoe goed dat werkt.
Knipsel

Ik maak witlofsalade als avondeten en dan hoor ik dat de Motomed morgen komt YES!!! Dus even met Johannes naar centrum geld halen, want dat heb ik nooit in huis. Bij de bank meteen Pokemon vangen  lol en ik oe het lopen met rollator. Thuis gekomen koffie en dan mijn rondje nog gedaan en dan is de pot energie op en pijngrens wel bereikt. Goed we zullen zien hoe ik morgen wakker wordt. Hoe dan ook morgen gaan we beginnen met de fietstraining en ook het rondje lopen weer doen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.