Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/160

Jeugdsentiment

Goed vroeg op en Johannes ging al vroeg nar fysio. Hij moet oefeningen doen, kleine stukjes lopen maar wel 15 minuten of meer per dag fietsen. Terwijl Johannes bij de fysio zit heeft Kuifje bedacht dat die jonge merel in onze tuin leuk speelgoed is, ouders van de merel over de zeik en dus ik naar buiten en vang hem gooi hem omhoog en hij land op het dak, springt weer terug en is verstopt. Als Johannes thuis is vinden we de jonge merel gezellig in mijn tomatenplant, waar hij op dat moment gevoerd wordt door moeder merel. Na de voeding pakt Johannes de kleine en zet hem bij de achterburen inde boom, veilig voor Kuifje.
Het is vandaag precies een jaar geleden dat we onze huidige auto uitzochten en bestelde, nog steeds erg blij mee lekker hoog en ik kom er goed in en uit.

In de middag komt Nienke, die moest naar crematie en daarna kwam ze met de auto van haar moeder hier langs. Gezellig en ze had een oude foto bij zich van Pasen in Herberg te Vlissingen in 1976.Op de voorgrond lig ik languit, links naast me Sonja, daarnaast Jaap, Petra Nienke en voor die twee Dampsy en tot slot zit Patricia helemaal rechts. Erg leuk, thnx Nienke.
Voor wie het niet weet Patricia is mijn zus en Dampsy mijn broertje. Sonja en Petra zijn zusjes en mijn nichtjes en tot slot zijn Jaap en Nienke broer en zus dus mijn neef en nicht.
Ik kook lekker eten en dan eten we samen. Na het eten loop ik samen met Nienke mijn rondje om de speeltuin en dat gaat ze weer naar huis. Wij rommelen nog wat en ik kijk wat tv en dan bedtijd.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.