Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jul/160

Afvallen als je merendeel in rolstoel zit…..

Vandaag uitgeslapen, dieren verzorgd en de dingen gedaan die ik altijd al doe. Vandaag voor het eerst geprobeerd een rondje rond de speeltuin te lopen. Ik wil heel graag afvallen maar met alleen mijn eten aanpassen kom ik er dus niet, ik doe bijna niet en de diëtist waarschuwde me minder kan echt niet. Dus dan moet ik dus toch met dit zwakke lichaam zien te bewegen end at gaan we dus doen met de Motomed Viva trainer en door elke dag rondje speeltuin met rollator. Het kost me veel energie en het geeft pijn, maar goed dat zal elke keer wel minder worden. Hoe dan ook mijn lijf kan niet veel maar ik ga de grenzen op zoeken en kijken hoe ver ik kom.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.