Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jul/160

Heerlijk borrelen bij de buuf

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en rustig de dag begonnen. Dieren verzorgd en de kooi van Hammy Hamid verschoond. Verder samen wat opgeruimd en de boodschappen kwamen.  We speelden ons spelletje, deden nog wat online boodschappen oa had ik een nieuwe voorruit verwarming besteld voor de kikkerbak en vergat heel dom de  adapter, dus nabesteld. Kikker snog even iets te koel dus. Het is weer erg warm vooral in de zon maar de schaduw is wel ok. Eind van de middag gingen we naar de buuf, heerlijk aan de borrel nou ja ik dronk koffie hoor en ze had allerlei lekkere dingen. We hebben tot laat in de tuin gezeten en het was super gezellig!  Er kwam zelf een Pokemon voorbij in de tuin LOL. We hebben het heel gezellig gehad en leuke gesprekken, heerlijk eten kortom prima en perfecte middag/avond in de tuin. Thuis nog wat nagepraat en toen lekker slapen het was een prima dagje.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.