Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jul/163

Zelf gekweekte doperwten.

Ik had behoorlijk veel last van het warme benauwde weer en was dus blij dat er onweer kwam en verkoeling. Jammer was wel dat het rond half 5 in de ochtend begon en ik dus wakker werd en niet meer kon slapen. Na wat regen was het over en later op de dag kwam de zon weer en toen was het weer erg benauwd alle regen verdampte weer maar ok. Maar de ochtend was lekker verkoelend en fris en de tuin is er ook blij mee.  In de tuin gaat alles wel ok en ik heb mijn eerste eigen doperwten geoogst, het is niet veel maar ik ben er trots op er was maar één plant die het redde en dus prima oogst voor een plant ik ga ze ook echt koken van het weekend en proeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de middag toch nog even klein rondje door de wijk, het ging niet zo fijn met arm dus al na 1,7 km terug en rijden met andere arm, wat vreemd is want de hendel zit rechts en ik gebruikte links, maar prima gelukt en veilig thuis. Buuf kwam en nodigde ons uit voor verjaardag borrel morgen gezellig heb er zin in. Lianno is blij en vond het bessen plukken leuk en gaat maandag weer. Goed zo lekker buiten en handen uit de mouwen en wat zakgeld verdienen. Verder weinig nieuws en een gewone vrijdag

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Oow wat super leuk om dit tegen te komen. waarschijnlijk snapt u er helemaal niks van, maar ik ben een kleinkind van Coby (dochter van Sonja bussen) en was opzoek naar demi en lianno. ik vroeg mij heel erg af hoe het met hun ging en dan kom ik dit tegen geweldig! 😀 ik hoop dat het jullie goed gaat!

  2. Oow wat geweldig om dit tegen te komen!
    U zal er vast helemaal niks van begrijpen maar ik ben een kleindochter van Coby (dochter van Sonja bussen ) en ik was opzoek naar demi en lianno ik heb ze al super lang niet gezien en vroeg mij af hoe het net hun ging en dat kom ik dit tegen ! Echt super ik hoop dat het jullie goed gaat!
    Groetjes Felicity Leijen

  3. Hallo Felicity dat is al lang geleden ik ga je mailen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.