Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jul/160

Zo blij met een tweede container voor oud papier

Goedemorgen Johannes is op en neer naar Amsterdam geweest en ik lag op bed, bijkomen. Na het opstaan zag ik bericht in mijn Twitter. Het was van Harold van CU Lelystad en Gemeente Lelystad lost mijn oud papier probleem op en we krijgen dus een extra container, erg blij mee! Ik had geprobeerd een tweede container te krijgen en dat lukte dus niet tot nu en ik ben er heel erg blij mee. Hoop dat die er snel is want heb een voorraad staan inmiddels voor zeker twee volle containers.

13770263_1204134626287974_7541683803777464344_n

Ik verzorgde de dieren, ruimde wat op, draaide wat was en deed een spelletje. Later ben ik toch even in de wijk ingegaan op Pokemon jacht , langs poorten voor spullen en 15 gevangen, één ei uit gebroed en nu al level 8 LOL Het is wel erg warm maar 4.2 KM en toen wilde arm niet meer dus we gaan voorruit! We blijven het langzaam opbouwen. Verder weinig echt nieuws Lianno belde en hij heeft een vakantiebaantje, bessen plukken  en begint morgen. Succes kanjer en we horen morgen wel hoe het was en of je nog vaker zal gaan doe je best .
In de avond wat tv en verder weinig nieuws, Johannes zijn been hersteld langzaam en we hebben nu een compressiekous erom dat helpt beter dan de tape die trok en irriteerde door hitte. We doen het wel erg rustig aan nu want ver lopen of zwaar belaste lukt Johannes nu niet.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.