Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jul/160

Infuus en fiets!

Vanmorgen wederom vroeg op en Johannes ging naar fysio voor het eerst in zijn leven. Ik verzorgde de dieren en rommelde op pc. Johannes kwam terug met tape op zijn kuit en een oefening en moet volgende week weer. Ik hoop dat het snel hersteld.  Dan gaat de bel daar is mijn fiets, gaaf!

Als ik een foto wil maken meld zich Eevee de pokemon dus foto gemaakt en gevangen LOL. Het is een mooie fiets, super blij met deze prijs. Dan komt de verpleegkundige en he tis al aardig benauwd maar binnen goed te doen. Dit huis kun je goed koel houden. Infuus in arm omdat ik nu wel moet blijven drinken en als die in voet zit kan ik niet naar de wc dus vandaar. We eten samen een Calzone en dan is het klaar voor nu tot over twee weken weer.
Johannes en ik rijden rondje om te zien waar de pokemon portals zijn en plukken er een paar leeg, voorraad weer op pijl. Thuis gekomen sproeier aan gezet in de tuin erg droog allemaal en er komt geen regen. We kijken wat tv en dan hoogste tijd, drukke dag en warm ben op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.