Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jul/160

Een van alles wat dag

Heel vroeg opgestaan en om half 9 direct HA gebeld voor afspraak en Johannes kan direct vandaag nog, gaat om zijn been ben benieuwd is in ieder geval niet goed of fijn zo. We krijgen het warm vandaag en morgen helemaal. Daarna gelukkig echt zomerweer 20-25 graden dat warme vind ik niet heel fijn. Goed ik wordt gebeld dat mijn gewonnen fiets morgen komt, yes!  Dan dieren doen en rustig wat rommelen op pc spelletje prijsvragen. Naar HA bah veel te warm  en als we er zijn blijkt dat Johannes een lichte zweepslag heeft in zijn kuit pfff fysiotherapie en met een week of 4-6 moet het over zijn. Onderweg meteen even gekeken waar de pokemon portals staan LOl en thuis direct fysio gebeld en dat is mooi hij kan morgen al terecht. De post komt met twee grote dozen wol heerlijk uitverkoop bij Zeeman en dus heb ik meteen maar eens 44 bollen gekocht genoegd voor 5 poncho's en 5 baby dekens. We kunnen dus weer door haken. Ik wordt er gewoon blij van zoveel wol.
Al maanden loop ik te denken hoe ik meer kan bewegen....tja hier kan ik geen sportschool of fysio vinden met de juiste trainer en elke keer naar Amsterdam voor 10 minuten training is ook flauwekul. Het apparaat is verschrikkelijk duur en nu heb ik na lang denken er een gevonden tweedehands en besteld. Dus zodra ik hem geleverd krijg kan ik gaan trainen thuis elke dag als ik wil op een goed apparaat. Het is de Motomed viva 1 motor ondersteunt en allerlei trainingsprogramma's en speciale voetsteunen en  belangrijkste je kan met rolstoel ervoor staan en trainen van uit je stoel.

Lianno is terug van kamp en we kletsen lekker bij op Whatsap over zijn kamp, snowboarden wat hij deed en Pokemon Go en nog veel meer erg gezellig en hij sluit af met gelukkig mag ik snel weer weekendje komen en ja we kijken er hier ook weer naar uit samen op jacht naar de Pokemons! Na het eten gaan Johannes en ik even glas en plastic wegbrengen en onderweg op jacht naar Pokemons. Ik kan bij de glasbak er weer eens niet bij door de heg grrrr maar Johannes wel en dna naar huis nog wat tv en vroeg het bed in, morgen vroeg afspraak fysio ik ben benieuwd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.