Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jul/160

Controle afspraak bij Reade in Amsterdam

Vanmorgen op tijd op , ik rommel wat op pc doe prijsvragen ben helemaal bij en dat wil ik ook graag blijven. Speel spelletje en verzorg de dieren. Ik haak verder en heb de baby deken bijna af, ik vind het erg leuk om te doen en koop online dus nog maar eens berg wol in uitverkoop bij Zeeman. Genoeg voor 4 poncho's en 5 dekentjes.
Tegen de middag maak ik me klaar voor vertrek naar Amsterdam heb de taxi vroeg gezet in de hoop even naar Vondelpark te kunnen, maar de taxi die er om 13.30 had moeten zijn kwam pas om 13.45 en wist toen niet hoe de stoelen moesten inklappen,  het systeem werkte van de bus om me vast te zetten, is namelijk nieuwe bus en de chauffeur had er nooit op gereden, gelukkig wist ik wel hoe je me vast moet zetten. Dan gaan we nog iemand ophalen en mijn hemel hoe moeilijk is het om je aan de regels te houden en hoe moeilijk maak jet een chauffeur die enkel zijn werk doet. God iedereen weet toch dat je niet met scootmobiel op lift mag dus na gesprekje tussen de vrouw en chauffeur ging ze in duwrolstoel op de lift bus in. Andere regel is een hulpmiddel per persoon nou  dit was scootmobiel, krukken, duwrolstoel en tassen. Halve bus vol. Als ze er in loopt ze wel gewoon van achter naar voren en de hele rit zit ze niet zo fijn bellen te blazen met haar kauwgum, bah irritatie op en top en je raad het al ik ben pas om 15.15 uur boven en dus ook nog eens een kwartier te laat.  Meteen naar de arts met volle blaas en wel goed gesprek gehad en daarna eerst wc en tja  de 45 muiten om even naar park te gaan zijn al om.
In de garage wacht ik op mijn taxi en kijk naar scene die ik elke keer zie een meneer in scootmobiel die op de lift wil en een chauffeur die hem uitlegt dat het niet mag en hoppa de chauffeur krijgt de volle lading, ik erger me groen en geel aan die mensen lees de regel sen laat de chauffeur zijn werk doen en dat doet die de man mag niet mee en uiteindelijk dan toch weer wel, maar als er wat mis gaat is de chauffeur verantwoordelijk! Ik heb toen dus ook scootmobiel weggedaan juist hierom en blijkbaar  denken mensen echt niet na en klaagt men veel maar ondertussen  houden zij zich niet aan de regels en ik wordt er zo moe van.....je bent niet de enige die speciaal vervoer heeft en dus je zorgt dat je 15 minuten van te voren klaar bent , niet met scootmobiel op lift wil en niet eet/drinkt in taxi en houdt rekening met anderen hoe moeilijk kan het toch zijn. Op de terug weg heb ik dezelfde chauffeur en ik uit mijn irritatie van de rit hij is het met me eens en beid excuus aan, maar het is niet zijn schuld het is de schuld van de andere passagier die perse dingen wil die niet mogen en wat moet een chauffeur doen, als je het niet oplost  of tijden soplossing krijg je al vaak een retirade over je heen.........als we Lelystad in rijden schiet er dan ook nog auto de dreef op en valt dan ook fijn stil we zitten er bijna bovenom, rakelings langs de auto en lantarenpaal door de berm mijn hart zit in mijn keel en bedankt meneer in de donkere auto om als ene idioot zo uit de Voorstraat de dreef op te schieten. Gelukkig komen we met de schrik in ons lijf goed aan bij mijn huis we roken een peuk en kletsen even na dan gaat de chauffeur nar huis en ik naar binnen.
Geen vut om te koken dus we bestellen thais eten en eten gezellig, ik ben moe en we bespreken  wat de arts te melden had. Na het eten besluiten we toch nog even met scootmobiel en fiets weg te gaan, is goed voor Johannes denken we conditie krijgen en we gaan het oud glas en plastic dumpen. Ik heb de app van Pokemon go dus keek meteen eens rond en hoppa de eerste gevangen  ik ben gewoon benieuwd wat het doet en waarom het zo'n hype is. We maken klein ommetje en ondertussen vang ik die beesten. Als we thuis zijn kramp, pijn maar we hebben nu wel 3,6 km door de wijk gereden en 10 beesten gevangen. Ik moet nu eens goed uitzoeken wat je allemaal meer kan en moet om goed te spelen, maar ik geloof dat ik wel snap dat kids dit gaaf vinden het is echt lachen en humor. Johannes zijn been doet ook zeer....hmmm even goed in de gaten houden want dit is volgens mij geen spierpijn maar eerder iets dat afknelt in zijn been. Als we zien dat zijn voet verkleurd is besluiten we dat hij morgen niet naar Amsterdam gaat maar eerst HA belt, morgen gaan we dat zien.  Nu eerst maar eens douchen en slapen. 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.