Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jul/160

Dotan – Home (MH17 version)

Nog steeds beide niet erg lekker, Johannes heeft last van zijn been, maar wat er is geen idee we kijken het even aan en doen rustig aan.

Het is vandaag twee jaar geleden dat de MH17 neer werd gehaald......

In de avond gaan we rondje door de wijk Johannes op de fiets en ik in scootmobiel, ik moet weer gaan rijden en kijken hoever ik kom met mijn klachten in pols, arm elleboog ...nou gedaan en niet ver dus 1,9 KM dat is nog niet eens genoeg voor buurtwinkel, helaas wie weet volgende week lukt het wel we blijven gewoon proberen, morgen een tweede poging. Baal er wel van maar is niet anders en misschien eens zien of het met brace lukt al betwijfel ik  of ik dan de hendel goed kan vasthouden om te rijden.  Verder weinig te melden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.