Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jul/160

Einde actie 100-100-100

Goed na 100 dagen alles goed scheiden is de actie afgelopen, helaas is de eindbijeenkomst vol en niet geschikt voor mensen zoals ik (slecht ter been). Ik heb geprobeerd om een extra container te krijgen voor oud papier maar nee hoor de gemeente werkt niet mee, kan makkelijk 2 personen in grote (240 liter) bak. Nou ik heb nu op dit moment al 4 grote dozen vol naast een bijna volle container. Heb een nee-nee sticker en ik doe alles zo'n beetje online en dat levert veel dozen  en papier op helaas, nu verzocht of ik naast de container bij ophalen mag plaatsen, want nu moet Johannes naar het afval station ik heb geen rijbewijs en op elektrische rolstoel lukt het echt niet. Of ik moet gewoon  elke maand  de buren vragen mag ik jullie bak aanvullen, maar ja dat is leuk voor een keer maar elke  maand? Nou je gemeente wil dat we het zo doen dus zal wel moeten bah. Ik las ook dat men eindelijk heeft besloten plastic op te gaan halen, wel vraag ik me af wat ze dan stoppen, moeten we straks echt ons restafval weg gaan brengen naar wijkcontainer of wordt het restafval minder opgehaald? Nou ja we gaan het zien in ieder geval was het leuk om mee te doen. We kregen punten en die kon je inwisselen in web shop en dat heb ik gedaan, nieuwe gft voor op aanrecht en twee manden voor  oud papier/glas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb mijn Dino boek van de AH vol, Olga nog niet dus omgeruild zo kan zij haar lieve kleindochter uit Dubai blij maken en begin met ide van haar. Een oproepje op Facebook en hoppa dankzij Corina in een klap vol, Super bedankt!

De post bracht een verassing een heel lief boekje van Hapinez, met hele mooie teksten. Ik kreeg die van Manja omdat ik haar gesteund heb toen ze het moeilijk had. Heel lief en erg dankbaar hiervoor, maar was niet nodig geweest! Toch heel erg bedankt in het elven si elkaar steunen echt zonder verplichtingen en gratis, maar dit boekje komt op juiste moment en ben er daarom nog blijer mee.

Verder weinig te melden Johannes heeft koorts en is grieperig en zelf ben ik ook niet op orde, wanneer wel dus we gaan vroeg naar bed en dan klokje rond slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.