Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jul/160

Johannes naar Amsterdam

Het is lang geleden dat Johannes naar Amsterdam moest voor zijn werk, maar hij krijgt nieuwe werk laptop en die moet hij ophalen, dus erg vroeg op en om 7 uur liepen we al rond. Hij vertrok en ik rommelde op de pc, ben druk in forum geweest om weer bij te werken en er is een discussie gaande over beleid van mij in forum, dit gebeurt wel vaker en hoort erbij maar kost erg veel energie. Saar waar meer dan 2000 mensen samen komen en elkaar alleen van internet kennen gebeurt dit vaak, je kan niet iedereen 100% tevreden stellen helaas. Johannes is weer terug en heeft nu een hele klus alles over zetten en is daar tot laat in de avond mee zoet. Peter komt langs en gezellig kletsen we wat en hij heeft de dino kaartjes voor mijn boek nu nog een te gaan en die komt met de post van Tante Cockey.  Moeders is begonnen aan har bestralingen en het ging goed, gelukkig hopelijk kunnen w dit hoofdstuk snel weer afsluiten met mooi resultaat. Verder de dagelijkse dingen gedaan en in de avond samen wat tv gekeken. Dan is er alweer een dag om, op tijd naar mijn bed want heb weer eens goed veel ruzie met heup en rug. Morgen nieuwe dag en nieuwe kansen!

Kreeg ook nog een mail over de gewonnen fiets, ik hoorde op 10 mei dat ik bij Telegraaf Vrouw een tulpfiets won en vandaag kregen we eindelijk bericht hierover en hij komt eraan spannend!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.