Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jul/160

Maandag

Het is weer maandag Johannes hard aan het werk en ik rommel in huis en op de pc ik doe rustig aan, even bijtanken na een heerlijk weekend. Heb Welzorg gebeld voor afspraak komende week, ik deed iets doms was in hoog laag trippelstoel aan het klussen en toen ging ik naar beneden en vergat dat de armleuning boven de tafel zat en krak dat was de armleuning gelukkig tafel nog heel. Erg dom maar ok dat gebeurt gelukkig maar een keer nu let ik er super goed op. Verder dieren verzorgd, genoten van mooie opgeruimde tuin en spelletje gedaan. Ook ben ik uiteraard met nieuwe baby deken begonnen, dat haakt heerlijk en is erg leuk om te doen. Verder geen nieuws.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.