Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jul/160

Lekker zondag

Vandaag lekker tot half 10 geslapen en Lianno  had luie dag en bleef  lang liggen op bed en speel de met tablet. Sjoerd kwam even buurten en had probleempje met telefoon dus even opgelost. Lianno vond het leuk hem even te zien.
Het is mooi weer en zelfs erg warm in de zon. Johannes en Lianno knappen zowel voor als achtertuin op door onkruid weg te halen. Lianno haalt de mini vijver van de kikkers leeg en geeft ze vers water, er zaten veel muggenlarven in dus in de grote vijver gedaan dat vinden de goudwindes en goudvissen erg lekker. Verder vliegt de dag om en het is super gezellig. We eten spruitjes, aardappels en karbonades gebakken met Mostert en Lianno vindt het weer heerlijk. Hij vind het jammer dat weekend alweer om is maar zo gaat dat zegt hij droog. We brengen hem terug naar de groep en morgen gaat hij op kamp naar Bad Bnetheim. Eenmaal thuis nog wat rommelen en dan bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.