Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jul/160

We hebben er een nichtje bij!

Om half 10 gaat de wekker allemaal op en aan het ontbijt. Lianno heeft heerlijk geslapen en zegt beter wakker worden want ik heb nog een hele dag zo gaaf! Lachend eten we verder.  Johannes gaat even boodschap doen bij Intratuin anders hebben vissen geen eten, Lianno doet zijn was en ik haak het laatste stuk van deken 3.  We spelen op de Atari en maak er voor de humor wedstrijdje van. Het wordt een zeer gezellig middag. De stand is nu:

River Raid Monique 14770 Lianno 10110
Enduro Johannes level 2 nog 24 Monique Level 2 nog 98

Dan gaan we eten en Lianno mag altidj kiezen wat we eten in het weekend, is heerlijk ik hoef er niet over na te denken alleen boodschappen doen en maken. Vandaag gebakken krieltjes, asperges met ei, perzik, ham en sausje en dat smaakt heerlijk! We kijken naar de film Jurassic World, best goede film.

Dan belt Inge, YES ze is bevallen om 17.22 uur is hun tweede dochtertje geboren. Alles helemaal goed en ze heet Fenna Elisabeth Louise en is 49 cm en weegt 3300 gram. Een mooie prinses erbij. Gefeliciteerd en wij zijn wederom de trotse oom en tante. Weer een kleine om te verwennen!

Daarna nog even spelen en wat rommelen , lekker hapje en drankje erbij en vervolgens weer bedtijd. Wederom een super gezellige dag die werd afgesloten met het mooie nieuws van nieuw nichtje.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.