Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jul/160

BBQ feestje in de Glind

Vandaag op tijd op, Sjoerd is er niet dus zelf wat doen. Laat in de middag hoor ik dat Sjoerd weer thuis is en alles is goed gegaan. De ASH brengt de boodschappen en die ruimen we op. Dan nog wat spelen, prijsvraagje doen en dieren verzorgen. In de middag vertrekken we naar de Glind, op de groep van Lianno is de familiedag en vieren ze begin zomervakantie met  BBQ. Er zijn spelletje georganiseerd, Johannes en ik blijven op de groep en de rest gaan  sporten, Lianno wordt met zijn groep tweede! Dan tijd voor eten, heerlijke salades echt super, lekker vlees en uiteraard verfrissende drankjes en gezellige gesprekken.  Tegen half 9 rijden we naar Lelystad, Lianno heeft nog was te doen ivm kamp dus die neemt hij ook mee. Thuis gekomen belt Lianno met zijn moeder en dan contact met oma op Facetime. Oma kan niet komen dit weekend, moet rustig aan doen ze heeft infectie bij wond operatie en zit aan antibiotica en dinsdag beginnen de bestralingen al. Sterkte moeders. Daarna wil Lianno uiteraard de Atari proberen en dat wordt super leuk, hij vindt het ook erg cool. Bedtijd het is bijna 23.00 uur dus allemaal naar bed. Het was een super leuke dag en nu begint het weekend!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.