Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jul/160

Rustige donderdag

Vandaag op tijd op, heb de boodschappen online gedaan en wat opgeruimd in huisje. Morgen wordt Sjoerd geopereerd en we hopend at alles goed en voorspoedig zal gaan. Ik speel mijn pelletje en doe wat prijsvragen en haak ook weer verder deken 3 is bijna af. Het is de tijd voor sport ik kijk tour de France, voetbal en heb verder weinig te melden voer vandaag, morgen wordt drukke dag en dan begint lang weekend met Lianno, vanaf nu komt Lianno elke 3 weken direct uit school op vrijdag en gaat zondagavond terug naar de groep. Erg blij hiermee.
Johannes en ik spelen nog wat op Atari en het laatste spel da tik zocht is ook besteld Enduro dan gaan we echt racen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.