Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jul/160

Infuus en jeugdsentiment Atari 2600

Goed vandaag ondanks infuus op tijd opgestaan. Ik wilde wat in huis doen en rommelen op pc met spelletje en prijsvragen. Sjoerd wordt vrijdag geopereerd en over twee weken s hij er dan weer. Tegen de middag komt de prikker en hij heeft een kist vol (ruim 3 kilo) heerlijke kersen bij zich, grote zeer smaakvolle kersen.

Prikken op bovenkant voet ging super, ik voel er steeds minder van gelukkig. Infuus liep prima en samen twee laatste afleveringen Games Of Thrones gekeken en ik heb ondertussen zitten haken, handig naald in voet handen en armen vrij om te gebruiken. Als avondeten aten we dit keer eens taco's en die waren erg lekker. Hij had geen haast en we kletsten nog even na en hij gaf ook direct de andere injectie, dus kan er weer tegen.

Toen kwam de post en geweldig ik heb mezelf een stukje jeugdsentiment terug gegeven, ik kwam een gave shop online tegen over spelcomputers van alle tijden, RetroGameFreak, een shop die heel veel gebruikte en goede spullen heeft en perfect snelle levering en goede kwaliteit.  Ik heb daar de Atari 2600, draadloze joysticks en drie games besteld. Dit speelde we thuis in de jaren 80 dus zeker 30 jaar geleden. Mijn moeder, broertje en Tante wil uren lang racen door dag nacht, sneeuw en vliegen door obstakels. We hebben de boel op de eettafel neergezet met kleine tv en heerlijk zitten spelen. OK grafisch natuurlijk iets vergeleken met nu, maar ruim 30 jaar geleden was dit neusje van de zalm. Ik herkende alles en ben er nog steeds lekker goed in. Na het gamen voetbal gekeken jammer van Wales maar was helaas te verwachten. Dan is de mooie dag om. Ik krijg van Lianno een filmpje hij is erg blij met zijn nieuwe game voor Xbox360, Mine Craft Storymode, die kreeg hij als verassing per post van ons  vanwege zijn goede inzet op school afgelopen schooljaar. Zo leuk om hem zo te zien genieten. Hij is ook dolblij dat het rond is dat hij nu eens in de drie weken van vrijdagmiddag na school tot zondagavond hier mag zijn! Wij zijn er ook erg blij mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.