Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jul/160

Zonnige zondag

Vandaag lekker uitgeslapen en rustig de dag begonnen. Spelletje, prijsvragen en haken. Uiteraard opgeruimd, dieren gedaan en Johannes heeft de gekregen clematis en hortensia die we al eerder kregen in de tuin geplant. Aan de tomatenplanten komen nu hele kleine tomaatjes zo  cool! De tuin is mooi groen, vol bloemen en alles  groeit als kool. De doperwt heeft 4 peulen dus er komen wel wat doperwten aan, schattig.  Johannes heeft een nieuw apparaat voor onze Wi-Fi gekregen en aangesloten, kabels netjes weggewerkt en nu overal prima internet via de Wi-Fi.  Dag gaat snel en de buuf Olga komt nog even langs. We eten gezellig kaasfondue en dat is heerlijk. Voetbal gekeken jammer voor IJsland. Toen nog wat gerommeld en dan is het weer bedtijd.

Een wijze les die ik ter harte ga nemen, dit is mijn leerpunt voor juli !

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.