Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jul/160

Gezellige dag met Elisabeth en Erik

Vandaag beetje uitgeslapen en toen rustig de dag begonnen. Het weer is niet best regen en het is erg fris en er is harde wind. Jammer want we wilden naar de otters voeren in Natuurpark samen met Elisabeth en Erik. Ik besluit dat ik niet ga, omdat ik net ziek geweest ben en stil zitten in dit weer niet prettig is. Als Elisabeth en Erik Lelystad naderen regent het erg hard en besluiten ook zij niet te gaan en komen direct hierheen. Ik krijg een hele mooie clematis, en die is nog paars ook zo gaaf en heel erg blij mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We hebben een heerlijke middag, we vieren heir vast de verjaardag van Elisabeth, ik kan bij hun thuis niet komen dus doen we het al tijden zo. Ze hebben een heerlijke gourmet/kaasfondue  georganiseerd en we hebben dus heerlijk lang en goed getafeld. Ik laat Elisabeth nog een col uitzoeken en ze wil de paarse LOL De middag en avond vliegt om en we hebben het heel erg naar onze zin gehad. Dan gaan ze naar huis en zet ik voetbal aan wat een wedstrijd zeg, 90 minuten, 30 minuten verlengen en dan 5 strafschoppen en nog onbeslist en dan valt de beslissing na ieder 8 strafschoppen, Duitsland is door.

De dag is om en we gaan slapen, ben moe maar voel me super blij en heb heel erg genoten van deze dag. Elisabeth en Erik dank jullie wel voor alles XXX

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.