Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jul/160

Welkom in juli

Vanmorgen opt tijd op en heerlijk Sjoerd is er, eerst samen koffie end an gaat hij aan de slag alles weer op en top schoon. Ik rommel op pc spelletje, prijsvragen en haak ook nog wat. De moeders komen langs voor koffie. Ik zit definitief niet goed in mijn vel, spreek er ook over met de moeders maar of ik me daardoor beter voel, ik betwijfel het. De rest van de dag doe ik niet veel, denk veel na ook een vermoeiende bezigheid. Ik ben weer aan het lijnen en dus weer per dag onder de 1500 calorieën blijven, lukt deze week aardig en het ziek zijn gaf een goed begin.  De dag vliegt om. In de avond kijk ik voetbal nu gewoon op tv er is niets dat Johannes wil zien, heerlijke wedstrijd.  Dan bedtijd, ik kijk uit naar morgen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.