Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28jun/160

Ik wordt niet goed van deze wereld!

Goed we zijn weer opgestaan na de ochtend, buik is stuk rustiger maar heb een gevoel alsof ik gisteren stom dronken was en dat als geheel onthouder. Net als gisteren vandaag rustig aan en we leven op koffie, norit, droog brood en wat bouillon. Ik doe rustig aan, voel me een dweil.

Johannes is ook niet helemaal lekker dus ik maak het eten, rijst, spinazie en voor hem een burger en zelf stukje tonijn. Dat smaakt wel en nu hopend at buik er tegen kan. Alleen drink bouillon en 1 droge boterham is niet genoeg zelfs niet als je niets doet.  Ik doe met handstofzuiger ergste troep zuigen in woonkamer  en kijk uit naar vrijdag dan is Sjoerd er weer! Verder volg ik de stemming voor zetel VN veiligheidsraad op de voet en na 5 ronde geef ik het op  het is steeds gelijk op met Italië, kortom nog geen duidelijkheid en dan opeens plopt er breaking nieuws binnen via NOS, aanslag Istanbul vliegveld OMG ik kijk heel even ,maar wil het niet zien of horen en ik  ga naar mijn bed wordt niet goed van deze wereld!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.