Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jun/160

Nienke op bezoek

Goed vanmorgen wat uitgeslapen . Dan koffie en Johannes begint de garage aan kant te maken, dingen verplaatsen want er is weer ruimte nu de sta op stoel eruit is. We zijn nog in afwachting van de gewonnen fiets Vrouw Telegraaf heeft problemen met de sponsor van de fiets en dus wachten we rustig af.  De garage is weer aan kant en we gaan binnenkort weer verder. Nienke komt en eet gezellig mee ik ben nog niet op orde voel me raar, duizelig, misselijk geen flauw idee wat dit nu weer is, maar zal wel over gaan. Het is engelig met Nienke we keken net een film en die hebben we samen afgekeken Battle Los Angels, spannende film. In de avond brengt Johannes Nienke naar haar feestje in de wijk  aan de voerkant van de dreef. Wij kijken nog een film en dan is de dag om, ik ga op tijd slapen want ben gewoon niet ok.

Vandaag is mijn zus Patricia jarig, maar daar doen we niets mee gezien zij al 16 jaar geen contact wil, zou toch fijn zijn als ze ooit eens zou zeggen waarom, maar goed dat is haar keuze en zullen we respecteren.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.