Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jun/160

Brexit

Dan wordt je wakker en  OMG er komt een Brexit...Tja en nu gaat het gebeuren een verdeeld Engeland die vertrekt uit EU. Dag minister Cameron, dalende beurzen nu gaan we zien wat er allemaal gebeurt als je als land EU verlaat........het zal niet vandaag op morgen zijn maar ik ben benieuwd wat de gevolgen gaan zijn en vooral voor wie allemaal....de beurzen zullen kleren, pond verliest waarde, banen gaan verloren, bedrijven vertrekken we gaan het allemaal merken. Natuurlijk roept onze Geert Wilders wij ook, wij ook nou hopelijk niet, laat hij nou eerst eens zien wat er gebeurt met UK want volgens mij wordt dit drama voor hun. Goed de tijd zal het leren.

De geleende sta op stoel wordt opgehaald dus ruimte in garage, broer haalt thee bewaar systeem op en nog meer ruimte. In de avond komt de tweede gewonnen Willem en Drees box en die het zelfde als die van 10 juni. Nu zit er extra bij 4 flesjes appel perensap.

De dag vliegt weer eens om en dan is het weekend. Ik voel me niet ok mijn darmen zijn van slag maar anders dan normaal door medicatie gebeurt. Ik heb rillingen en  ben misselijk en krampen doen me pijn. Zal wel wat verkeerds gegeten hebben goed nachtje goed slapen en over toch?

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.