Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jun/160

Weer speeltuin

Het wordt beetje vermoeiend die speeltuin, maar goed de buuf kwam want de boomstammen die in onze natuurlijk speeltuin staan lopen uit. Straks hebben we dus 5 bomen erbij pffff. De stammen zouden onderhoudsvrij zijn en in de vorm van een zitje komen maar dat alles is dus anders. Het zijn gewoon stukken omgezaagde bomen en het lijkt in de verste verte niet op zitje, van ons mag het nu dus weg, gewoon gras en dan wordt het misschien wel gebruikt. Het hele nieuwe waar de kinderen zo dol op zouden zijn wordt niet meer gebruikt, wel onze draaimolen en trapveldje, gelukkig hebben we dat met heel gevecht kunnen behouden. We willen graag een basket op paal dan kunnen ze daar in ballen maar of dat gaat lukken ik heb geen flauw idee. Ik kan ook nog steeds niet geloven dat dit minder kost maar ok dat laten we maar over aan de ambtenaren die er verstand van hebben.

 

Verder vandaag weinig te melden ik ben moe, gewoon moe en wordt er zelf nog moeier van. Alles is weer te veel om te doen, buren zijn achter bezig met slijpen, zagen en boren en het geluid irriteert me mateloos. dus deur dicht.  Ga op tijd slapen morgen infuus......

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.