Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jun/162

Lianno erg blij met zijn poncho

Vanmorgen rond half 10 opgestaan, Lianno had luie dag en bleef op bed tot een uur of 12 tv kijken, natuurdocumentaires. Daarna brunchen en gezellig kletsen en ook een heel serieus gesprek, je merkt nu steeds meer dat hij oude wordt en zijn denken verandert, dat is mooi.

Johannes en Lianno hebben vandaag de ramen aan voorzijde buiten gedaan en toen het dak op om de hoge keukenramen en zonnepanelen doen. Toen binnen  ook de hoge keukenramen en houtwerk. Ik helemaal blij zo blinkend schoon en heerlijk fris allemaal en Lianno vond het geweldig om te helpen hij mocht ook op het dak.

De poncho is af en Lianno is er dolblij mee en deed hem aan en hield hem ook aan, hij staat hem erg leuk.  Hij wilde als avond eten graag witlof ham/kaas uit de oven en dat was heerlijk en hij genoot ervan. Na het eten op zijn verzoek zijn haar kort gemaakt en toen was hij klaar om terug te gaan en het weekend alweer om. Toen naar de Glind met een slapende Lianno en thuis weer aan de koffie. Nog even met moeders op Facetime en spelletje doen en nu naar bed.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Ach dat kun je een jongen van deze leeftijd toch niet aandoen! Dit is kindermishandeling! De jongen zal worden uitgelachen op de groep. Je bent echt niet wijs.
    Mijn hart moet huilen hiervan.

  2. Beste C de K

    Ik doe deze jongen niets aan, hij is 15 jaar en mag zelf weten wat hij draagt en als hij een poncho wil mag dat van mij. Dat andere kinderen hem zullen pesten zegt meer over die kinderen en hun normen en waarden dan over Lianno. Kindermishandeling is heel wat anders, jammer dat u het verschil niet weet. Min hart huilt omdat u een jongen van 15 jaar zijn eigen wensen ten opzichte van welke kleren hij draagt wil ontnemen omdat andere kinderen dat niets zouden vinden. Lianno is 15 jaar en wij leren hem zichzelf te zijn, zelf kleren kiezen, zelf een mening vormen en dat lijkt me een gezond iets. Triest dat u uw kinderen dit wil ontnemen omdat andere kinderen erop zullen reageren dat is waar mijn hart van huilt. Dit is een vrij land en ook kinderen mogen leven zoals zij dat prettig vinden.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.