Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/160

Gezellig met Lianno naar Naturalis in Leiden

Vanmorgen op tijd op gestaan en toen gezellig tanken en op weg naar de Glind om Lianno op te halen voor het weekend. Eenmaal dar even roken kletsen en dan gaan we op weg, niet huis maar eerst dagje uit. We rijden naar Leiden en gaan op bezoek bij Naturalis. Ik wilde al langer hier eens kijken en had er geen idee van hoe groot het eigenlijk was, had wel meer levende reptielen verwacht maar het was schitterend. We kwamen aan en eerst even lunchen en dan alle 5 de verdiepingen bekijken met tussendoor weer een pauze. Samen de Dino speurtocht gedaan en heel veel moois gezien en veel info opgenomen. Het was echt super en 4,5 uur later waren we rond en gingen we op weg naar Lelystad. Thus gekomen moe maar voldaan even pauze en dan eten maken, kip uit oven, bloemkool, aardappelen en appelcompote. Het smaakte ons prima al was het best wel laat dat we gingen eten.  Toen met de moeders op facetime en wat hebben we gelachen en lekker gesproken, moeders heeft Lianno uitgelegd hoe het ging en verder gewoon gezellig kletsen over alles en nog wat. Het was dol en erg gezellig de dames kregen ook nog de slappe lach LOL.

Lianno vroeg zich af wat de kracher was, die is voor de ramen wassen en de hulp heeft die laten staan zou de buitenboel nog doen, maar ging door haar rus, Lianno wilde het proberen en voila super alle ramen aan de buitenkant heeft hij samen met Johannes gedaan en morgen maken ze het af. Ben ik erg blij mee echt blinkende ramen. Lianno vond het handig en erg leuk om te doen, zo was wassen wel cool.

De tomaten in mijn moestuin staan in bloei, super blij mee daar komen straks dus tomaten aan. Ook de doperwt groeit hard en heeft bloemen, maar nu ook al een peul dus er komen doperwten.  Helemaal blij en trots op mijn moestuin.

Lianno wilde ook graag een poncho en vond die ik nu maakte mooi dus ik ga aan de slag in de hoop dat die morgen af is en hij hem mee kan nemen en dragen. We zetten de tv aan en nemen wat lekkers en hebben nog een leuke avond. Dan zijn we op en gaan we allemaal naar bed, Het was een super dag en we hebben genoten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.