Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jun/160

Als de gemeente Lelystad niets doet, regel ik het zelf wel!

Vandaag op tijd op. Al meteen baal ik want Melissa belt weer af, nu is ze door haar rug gegaan en heeft van haar HA voorlopig bedrust gekregen. Kortom zelf weer aan de slag. Ik mis Sjoerd die is er altijd wel, behalve natuurlijk zijn vaste maanden mei/juni/september e dat vang ik dan wel op oa met Melissa. Melissa zou in juni dinsdag en vrijdag komen en van de 5 keer is er al 3 keer afgebeld. Nou is overmacht en is niet anders. Ik ben dus maar aan de slag gegaan.  Verder dieren gedaan, rondje tuin gelopen om te genieten van hoe alles groeit en bloeit. De tomatenplanten  zijn groot, later komt er wel een foto. Spelletje gedaan, prijsvragen en lekker wat gehaakt.

Moeders heeft uitslag en die is goed, gelukkig nu kan ze herstellen en beginnen met bestralen. Dat is al niet niks, maar beter dan chemo.

Goed als ik door de voortuin hobbel zie ik de speeltuin en ook vandaag is er dus niemand geweest van gemeente. Ik baal enorm want er was afgesproken dat ze zelf de grote vlakken zouden doen en ik  rond de bomen en bij de doeltjes, maar nu doen ze gewoon de helft en de rest laat men zitten. Vorige keer heeft toen Sjoerd alles gedaan het grote stuk en zoals we afgesproken hadden rond bomen en doeltjes. Tot onze stomme verbazing kwam de dag erna Donkergroen van gemeente en die was zo klaar. Nu gewacht de heg werd gedaan en de week erna kwam maaier en nu twee weken later  nog niets. Sjoerd is er pas 1 juli dus ik heb nu ook geen spul om het te doen, mijn verlengsnoer is te kort. Ik erger me echt groen en geel aan die puinhoop nu,  fijn hoor de natuurlijke speeltuin, dus als de gemeente dan niet doet wat men zegt, ik me erger is er maar een oplossing ik regel het zelf wel. Ik heb dus vandaag een Benson Bosmaaier en Grastrimmer 2 in 1 aangeschaft inclusief benzine met veiligheidshelm voor gehoor, en ogen.  Volgende week is de boel binnen en dan kunnen we aan de slag en maken we het wel weer toonbaar. Kijk hieronder de foto's maar eens zo ziet het er uit een deel zoals het hoort en een deel is puinhoop. De kinderen doen niets met de hinkelbaan en knikkerpotjes,  o waarom mochten we niet gewoon onze toestellen overnemen en onderhouden en moest er toch perse dit gebeuren gatver wat baal ik hiervan, de glijbaan en andere draaimolen waren altijd druk bezet en nu hebben ze tegels waar ze niets op of mee doen leve de natuurlijke speeltuin! Bedankt wethouder John vd Heuvel!

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.