Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/160

Baby deken is af

Woensdag de week weer door midden, nog steeds last van buik, maar verder ok. Het wordt een gewoon dagje. De buuf Olga brengt de geleende hoge drukspuit terug en geeft ons als dank mooi wit vlijtig liesje in pot, zo lief.  Ik doe wat ik altijd al doe, spelletje, dieren, prijsvragen, haken. De baby deken is af! Ben trots op mezelf nu een nieuw haakproject beginnen en uiteraard de poncho nummer 3 afmaken. De deken is 55 cm  X 120 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moeders zou eigenlijk uitslag krijgen van ziekenhuis, maar is er nog niet afspraak is verzet. Nou iets meer geduld  hebben dus. Ze kwamen wel gezellig koffie drinken en koffie cups ophalen. In de avond wat tv en rommelen op pc. Op tijd weer naar bed. In de nacht draag ik nu de brace voorpols en dat helpt zo kan ik hem overdag minder dragen en dus meer doen en is de pijn onder controle. Belangrijker de zwelling  blijft klein of is weg dus geen ei meer op de pols. Het lichaam is wel erg moe en ik blijf me gevangen voelen in dit lijf, want qua geest kan en wil ik meer...maar goed dat is ook voor jullie lezers nu wel oud nieuws.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.