Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12jun/160

Zondag rustdag en genieten van regen

Vandaag lang uitgeslapen, hadden we beide nodig. Rustig dagje thuis, dieren uitgebreid verzorgd. Verder viel er eindelijk eens een fatsoenlijke bui, zo goed voor de tuin en natuur!  Ik speelde spelletje, deed mee aan prijsvragen, haakte weer een stuk en samen keken we tv. Het was echt rustig aan en heerlijk relaxed.

De gemeente heeft de heg gesnoeid rondom speeltuin en de maaier is inmiddels ook geweest maar wederom is er niets aan de andere kant gedaan en daar staat gras nu  40-50 cm hoog pffffffff. Sjoerd is er pas weer na 1 juli en die heeft op benzine zon grastrimmer. Maar andere kant is nu ook dat we dat vorige keer deden en toen kwam dezelfde middag opeens wel iemand de boel alsnog doen. Alsof die niet zag dat alles al was gedaan, maar ok nu twijfel ik dus en wacht even af want dit is dubbel werk zo maar het ziet er echt niet uit!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.