Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jun/160

Nieuwe bril en WhatsApp buurtpreventie

Vandaag rustig begonnen Melissa kwam en deed het huisje, ik rommelde met mijn dingen. In de middag naar centrum oogmeting en o wat ben ik blij de harde achteruitgang van twee jaar terug is  gestopt en mijn ogen zijn terug op oud niveau van 4 jaar geleden dus geen leesbril nodig en alleen een voor de verte. Mooi monteur uitgekozen, al vind ik dat onbelangrijk als Johannes het mooi vind is het goed zelf zie ik het niet en ik kreeg extra korting als ANWB lid en ook nog gratis zonnebril op sterkte en over twee weken kan ik alles ophalen.  Ben erg blij dat de ogen ruim 40% verbetert zijn en  dat ik met gesloten protomonee  de bril krgijg heerlijk. Meteen even langs de op=op winkel  mooi ruim, veel keuze en goedkope merkartikelen.  Thuis even wat eten en dan tv kijken.

Ik zag dat ook onze buurt nu een buurtpreventie groep heeft op WhatsApp en er zijn ook borden geplaatst dus me aangemeld. Er zijn al vele groepen in Lelystad klik op de afbeelding voor de site.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.