Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/160

Operatie moeders geslaagd en infuus

Goed vandaag op tijd op. Met moeders op de Whats ap gezeten, ze ligt in het ziekenhuis en wordt geopereerd, maar dat liep allemaal even uit door spoed geval. En uiteindelijk werd ze uren later geholpen en alles is goed gegaan. Ik had infuus en besloot zelf dat de naald maar in voet moest, arm is beetje op en gaat regelmatig niet goed dus  voet en je raad het al ook niet goed dus andere voet en prima in een keer. Voordeel is dat ik lekker mijn armen vrij heb en kan haken, breien of klungelen op  iPad. Infuus verliep super verder en we aten lekker Indiaas. Daarna direct door naar ziekenhuis ik  nam een doosje chocolade mee en een grappige pluche bloem voor gezelligheid aan haar bed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn 1,5 uur gebleven en ze was goed wakker en voelde zich prima en  het was erg gezellig, is weer eens anders meestal zit men aan mijn bed. Daarna naar huis en toen belde Moeke 2 nog even en erna Twil dus gezellig zitten kletsen met beide. Dan is het alweer einde avond en ben ik helemaal op douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.