Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jun/160

Nog niets over gewonnen fiets Vrouw Telegraaf :(

Vandaag op tijd op het is warm buiten beetje benauwd zelfs. Johannes begint aan de voortuin heg snoeien en onkruid wieden, hard nodig. Het ziet er nu weer super uit, de buxus haag moet nog, maar dat is ook heel veel dus volgende weekend de rest. Daarna in de achtertuin aan de slag. De mussen eten veel maar knoeien ook veel en er begon van alles te groeien ha ha nu alles weer weg. Tuin ziet er netjes uit. Vijver schoongemaakt en de vissen zwemmen vrolijk rond, de kikkers zijn er ook nog. De tomatenplanten groeien hard en ik hoop op lekkere tomaatjes. De komkommers zijn overleden en de augurk half, maar die heeft nog twee uitlopers dus we gaan het zien. De rucola sla en kruiden doen het prima, ook de aardbeienplanten bloeien en groeien goed. De dag vliegt om. Ik ben voor de laatste keer opnieuw begonnen met mijn haak project en nu gaat het goed YES! Bol 1 is al op en nu rustig door haken en zo blij en trots op mezelf dat ik het nu snap. In de avond kijken we samen gezellig tv en dan si de dag om en tijd om te gaan slapen.

Morgen eens achter mijn gewonnen fiets aan mailen, de actie liep tot 7 mei  en uitslag was er dag erna bij Vrouw Telegraaf maar tot op heden een maand later nog geen bericht over mijn gewonnen fiets. Hopelijk is die er snel want het is mooi fietsweer nu.

IMG_10052016_215820

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.