Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jun/160

Half luie zaterdag

Het is zaterdag dus slapen tot we wakker worden, geen wekker en dan  tja is het opeens halve dag om als je wakker wordt. Blijkbaar ook nodig dus geen probleem. Dieren verzorgd en  het is heerlijk weer. We ruimen de was kast op, een kleine kamer waarin stelling met keukenmachines, pannen, magnetron staan en de administratie en wasmachine. Alles eruit en goed schoongemaakt, hele klus ik gebruik de apparatuur weinig maar altijd handig als je het wel nodig hebt zoals blender,  sapcentrifuge en dat soort dingen. Samen met Johannes want ik kan dat allemaal niet meer, ik ben altijd gek geweest op schoonmaken, maar kan het simpelweg niet. Met zijn tweeën middag bezig geweest en nu super schone kast en spullen.
In de avond tv en haken, het lukt nog niet echt dus weer uitgehaald, morgen laatste poging en anders wacht ik wel op moeders voor hulp. Moeders heeft nu belangrijkere zaken woensdag wordt ze geopereerd dus nu veel ziekenhuis bezoek als voorbereiding erop. Daarbij kan ik altijd doorgaan met de derde poncho, want ook dat is erg leuk om te doen. Nog een kopje koffie en dan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.