Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2jun/160

Kuifje onderhanden genomen

Vandaag ook weer rustig aan.......pijn zakt af maar de vermoeidheid nog niet. Ik doe de dieren, spelletje, prijsvragen en haak weer verder. Ik probeer nu gewoon dingen uit met haken, maar lukt nog niet zoals ik wil, toch misschien moeders even vragen of verder zoeken op yuotube.  Ach maakt ook niet uit nu maak ik het , is het niet goed haal ik het uit begin ik weer opnieuw, blijf ik lekker bezig. Verder weinig nieuws ik heb Kuifje onder handen genomen klitten geknipt, geborsteld, nu  ziet hij er weer super uit.
Verder tv gekeken en zelf eten gekookt bloemkool, karbonade en gepofte aardappel. Vandaag heeft Johannes ook halve dag gewerkt net als maandag, dinsdag en woensdag zo heeft hij beide Pinksterdagen ingehaald. Samen dus zitten kletsen,  tv, rustig aan en allebei bijkomen want  ook voor hem zijn het twee hele drukke weken geweest, met lange dagen. Dus deze week rustig aan  en dan komt alles wel weer in orde.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.