Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30mei/160

Middagje Orchideeën Hoeve

Nienke is jarig, gefeliciteerd meid XXXX


Vandaag op tijd op, tja gewone werkweek begint. Tenminste deels want Johannes heeft met Pinksteren gewerkt en dus nog twee vrije dagen tegoed. Vanmiddag neemt hij vrij en gaan we relaxed samen genieten in de Orchideeën Hoeve, meteen nieuwe jaarkaart en dus krijgen we ieder een voerderpakket en geniet ik van het voeren van de dieren. Ben moe en heb last van allerlei plekken in mijn lijf dus we gaan ook weer na een rondje terug naar huis. Het is trouwens mooi geworden de nieuwe speeltuin en nu afwachten op de buiten volière daar zijn ze hard mee bezig, ben erg benieuwd.  Twil heeft gebeld maar die bel ik morgen even terug. Verder kijken we gezellig samen met pizza naar de series die we altijd kijken en u zijn opgenomen. Dan is het bedtijd lekker slapen en morgen nieuwe dag laatste dag van de maand.
Ik krijg een leuke win mail ik heb een mooi boek gewonnen en ik ga die doorsturen zodra die er is naar Nienke.....dus Nienke er komt zsm een mooi en goed boek

Hét handboek met harde wetenschappelijke feiten, persoonlijke ervaringen en een duidelijke boodschap: er is leven na de overgang!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.