Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28mei/160

Super gezellig met Lianno en moeders (oma)

Vandaag op tijd op, best kort dagje en beide nog moe, maar dat mag de pret niet drukken. Na de koffie rondje dieren en vijver aanvullen.  Johannes ziet dat de komkommerplanten zijn overleden grrrr, nu alleen nog augurk en 3 tomatenplanten, 1 doperwt en sla. We kletsen gezellig over van alles in Dubai. Lianno komt rond 11 uur aan met de taxi, vrolijk en gezellig. We nemen wat drinken en dan kletsen we even over dingen die ook belangrijk zijn, darn ais het tijd voor weekend. Ik win regelmatig dvd's en de kast is overvol dus ruim ik ze op samen met Lianno en Johannes halen we alles uit de kast maken ze schoon en sorteren ze. Er gaan uiteindelijk 77 dvd's weg en die gaan naar Lianno zijn groep zijn allerlei films, series en veel kijk plezier ermee.  Dan doen we ieder wat op iPad of mobieltje. Moeders komt en weer aan de koffie, Hay Day en haken uiteraard.  Lianno had eten besteld en ik heb het gemaakt, kippenpoten in stoomzak ut oven, gebakken krieltjes, spruitjes en appelcompote. Het was heerlijk!Moeders at gezellig mee en we hadden het over de avond dat we film gingen kijken met lekkere toastjes met smeerbare Old Amsterdam, Roombrie, Kruidenkaas en dat soort dingen en moeders bleef ook. We keken de gewonnen film Point Break 2015. Het werd een gezellige ontspannende avond. Na de film napraten en Lianno naar bed, moeders werd thuis gebracht door Johannes en haar fiets binnen gezet. Nog even na kletsen met Johannes en dan gaan wij ook zo douchen en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.