Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mei/160

Dag 11 Mijn eerste poncho is af!

Vanmorgen stond ik rond half 10 op, mooie tijd. Ik deed mijn dingen, dieren verzorgen, spelletje, prijsvragen en haken. In de ochtend stootte ik mijn kleine teen, zeer pijnlijk, had nog blote voeten. Dacht nog oops, maar viel mee nou niet meer denk ik eenmaal schoenen aan doet het heel zeer, maar we zullen straks bij douchen zien en dan morgen of de schoen nog aan wil....de kleine teen si gekneusd of gebroken maar hoe dan ook daar doet men niets tegen hoogstens intapen end at kan ik zelf wel met hulp als dat nodig blijkt.
Mijn eerste poncho is af zonder versiering van bloem bij hals want dat vind ik niet leuk, ook de franjes niet gedaan maar daar twijfel ik nog over. Maar zie hem daar eens hangen #trotsopmezelf

Melissa kwam en deed het huisje en hielp me om nieuwe wol voor een volgende poncho uit te zoeken. Ik dacht ga gewoon zien of ik die tekst begrijp en met natel werk bij de vorige lukte het bij de tweede poging, nu kan ik weer doorhaken en de kleur is tweemaal roze en paars. Ik keek wat tv en rommelde door. Twil belde gezellig en ik belde met moeders. Verder ook Nienke gesproken. De buuf heeft de container aan de weg gezet, bedankt weer!  Heb een ingrijpende film gekeken 12 years a slave en vanavond een waargebeurd verhaal  a mighty heart.  Nu is de dag weer om en Johannes net gesproken en die heeft net gehoord dat hij in juli zoals het nu lijkt ook op reis zal gaan, maar dat hoor ik allemaal wel als het rond is, in ieder geval in september is hij ook weer op reis. Maar nu eerst maar weer eens veilig thuis komen uit Dubai en dan komt de rest vanzelf. alles gaat goed met hem en hij beetje bruine kleur  hihihi,  het is druk maar dat is altijd de laatste dagen. Zo ik vind het mooi geweest voor vandaag morgen infuus dus ik ga douchen en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.