Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/160

Dag 8 Verjaardag Twil gevierd!

Vanmorgen op tijd op, Kuifje en de andere dieren verzorgen en dan met Johannes bij praten op Skype. Dan komen de moeders die zeggen ook even gedag tegen Johannes en dan doen ze mijn schoenen aan, rollator in de auto en op weg naar Rheden. IK zit prima in de auto van Loes, kom er ook goed in en uit zoals bij onze eigen auto. Het is goed weer en de zon schijnt veel en regelmatig, we zijn een uur later in Rheden bij het restaurant. Moeder sen ik gaan op terras zitten en drinken samen koffie terwijl Loes Miek en Twil ophaalt. We nemen met zijn allen plats in de serre en genieten van een heerlijke lunch. Twil krijgt van on seen mooie envelop zodat ze allemaal led lampen kan aanschaffen, dat was een wens van haar. Het is erg gezellig en Johannes komt even op Skype, de verbinding wil niet echt jammer genoeg maar hij kan Twil wel even zelf feliciteren end at werd heel erg gewaardeerd. Eind van de middag brengt Loes Miek en Twil terug en moeders en ik zitten nog even in de zon op terras en dan allemaal op weg naar Lelystad. De dag is om en moeders helpen me nog even uit mijn schoenen en gaan dan naar huis. Ik ruim wat op, drink koffie en dan de vogels buiten voeren, vissen in de vijver ook, planten sproeien laat ik maar even morgen schijnt er meer dan genoeg regen te komen. Ik kijk wat tv en klets met Johannes op Skype hij gaat dan slapen want daar is het twee uur later en jawel morgen begint zijn tweede en laatste werkweek daar. Ik kijk tv en haak nog wat (ben nu op de dubbele lengte dan gisteren gaat snel) en dan ga ik nu ook lekker douchen en slapen. Hier nog even foto's van mijn heerlijke lunch een Franse panini met beenham en brie  en koffie uiteraard en erna een ijsje twee bolletjes met 1 aardbei op mijn verzoek, super service dat ze dat gewoon doen daar ben je klant echt koning.  Het was een super gezellige dag en morgen is Twil echt jarig en wij hebben dit op een super leuke manier gevierd, bedankt Twil en de anderen het was toppie!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.