Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/160

Dag 6 Haak les van de moeders

Vanmorgen op tijd op en deed mijn dagelijkse dingen dieren, spelletje, prijsvragen. Huisje opgeruimd en in begin van de middag kwamen de moeders. Moeders nam heerlijke verse croissants mee, heerlijke lunch.  We aten en kletsten en hadden een goed serieus gesprek, dat deed me heel goed. Speelden ook Hay Day en toen was het zover moeders zou me helpen met het haken van een poncho en wel deze........ik zag het patroon en dacht pff abracadabra

Goed het was niet zo moeilijk zij ze, maar ik dacht eerst mar eens zien.  De eerste vier toeren zijn echt nadenk werk en ook telwerk maar erna  is het simpel, veel makkelijker dan de Nijntje rammelaar. Ik kreeg trouwens ook rammels en steken herkenners een soort haakje dat je in de steek doet zodat je weet wanneer je een toer af hebt. De middag vloog om. We aten gezellig kroketten met elkaar en  toen was ik door het moeilijke deel heen en zou ik het gewoon gaan proberen en gingen de moeders naar huis, was nog licht en droog. Ik heb toen tv aangedaan en ben gaan haken en

het ging lekker. Johannes kwam op Skype en we kletsten lekker en toen ging hij slapen, nadat hij nog wat mooie foto's gaf. Het zijn foto's van bij zijn werklocatie, erg mooi daar.

 

 

 

 

 

Na een tijdje ging hij slapen het is daar wel twee uur later dan hier, ik ruimde ook op en keek naar mijn poncho en dacht wow, goed gedaan en kijk zover ben ik al, morgen weer lekker verder.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.