Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15mei/160

Dag 2 Heerlijk zitten kletsen met Nienke

Het was gisteren door Eurovisie songfestival best laat geworden en gelukkig liet Kuifje me rustig slapen tot half 11.  Toen eruit Kuifje eten geven, koffie gemaakt en rustig aankleden. Nienke en ik belden hebben heerlijk paar uur, jawel zoals vroeger zitten kletsen. Daarna dieren verzorgd, spelletje gedaan, prijsvragen ingevuld. De dag vloog echt om. Het is zondag en Pinksteren vreemd hoor Johannes is vandaag begonnen met zijn werk in Dubai en dat op zondag en feestdag. Ik kijk tv en zie dat Max Verstappen de F1 van Spanje wint, tja die crash kwam goed uit maar wat deed hij het goed zeg! Het is heir vreemd weer ik zet af en toe de deur een uur open, maar het is winderig en ant  en zo nu en dan ook wat zon. De vogels vreten zich vol in de tuin voorin door vetbollen en in de achtertuin door los voer. Erg leuk om naar te kijken. Heb de reptielen gevoerd en gesproeid en meteen nieuw levend voer besteld. De tijd gaat snel en ik maak verse pasta (ravioli) met groene pesto en dat is lekker. Na het eten spreek ik Johannes en daar wordt ik blij van en hij heeft goede dag gehad, het is erg warm en hij moet nog even werken dus later voor hi gaat slapen komt hij even gedag zeggen.  Het is daar twee uur later en ik ga zelf zo ook douchen en niet te laat plat, heb last van lijf en ben moe. Gisteren was erg laat en alles zelf doen kost energie.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.