Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/160

Dag 0 Johannes veilig aangekomen in Dubai

Vanmorgen op tijd op, vandaag is het vrijdag de dertiende, daar heb ik niet veel mee, maar vandaag wordt wel moeilijk. al bij het opstaan ben ik erg emotioneel. Samen aan de koffie en verzorgen we samen alle dieren nog even. Olga haalt Johannes om 11 uur op en dan vertrekt hij naar NS station Lelystad en direct door naar Schiphol. Dan bellen we nog even gezellig en dan gaat hij door douane en op weg naar vliegtuig. Olga komt even kijken hoe het gaat, dat waardeer ik heel erg ben wel emotioneel en denk dat het afzakt als hij geland is maar hopelijk eerder. Het is een lange vlucht. Moeders belt vlak voor hij verdekt en samen kijken we ieder op onze eigen pc hoe Johannes vertrekt via flightradar24.com en kletsen en spelen tegelijk hayday. Ik ben af en toe erg emotioneel maar wordt steeds minder, last van maag en heb als lunch vla genomen, wat niet goed viel dus einde middag poging twee dat ging beter gelukkig. Ondertussen volg ik Johannes zijn vlucht en haak wat,  speel spelletje en wordt langzaam weer rustiger, de zure appel ben ik aan het doorbijten. Om half 8 warm ik eten op end at gaat goed en dan kijk ik wat tv. Johannes zijn vlucht kijk ik het laatste half uur live mee, wat een drukte daar bij Dubai zeg en hij land om 21.54 uur en dat is daar dus 23.54 uur. Dan zal hij naar taxi op zoek gaan en op naar zijn Hotel, vanaf daar zal hij sms'je sturen daar wacht ik op. Onderweg liet hij weten prima te zitten en hij zat achterste rij bij raam. Geen idee wanneer ik hem spreek via FaceTime of Skype ik hoop morgen, maar merk het wel hij is in ieder geval aangekomen en ik ga zo douchen en mijn bed op zoeken ben doodop van alles en de komende twee weken doe ik alles dus dat kost erg veel energie, maar goed dat kan ik want dat lukte ook toen hij in Engeland was in februari en dus komt het nu ook goed.

Van links naar rechts
1. De complete route
2. Take off
3. Op weg naar Dubai
4. Uur voor aankomst, erg druk daar!
5. Slingeren op zee naar Dubai
6. Aansluiten voor landing
7. Landing/geland

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.