Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/160

Helemaal blij met mijn gewonnen fiets

Vanmorgen opt tijd op, zoals altijd dieren doen, huisje bijwerken. Tandarts gebeld want die was er vandaag wel. Johannes kon direct erheen, behandeld en moet nu nog twee keer terug komen. Er zit nu nieuwe noodvulling in en een zeer pittige rekening en opgeteld bij de noodtandarts en de eerste afspraak pffff mar goed je hebt maar een mond en die moet je goed onderhouden. De dag gaat snel en ik ben compleet verbaasd dat ik zomaar een fiets gewonnen hebben benieuwd wanneer die komt.
Vrijdag verdekt Johannes dus koffer pakken, spullen klaar maken en dingen regelen. Ik ben nu rustiger dan de vorige keer, dat eerste reis van twee weken naar Engeland en nu gaat hij helemaal naar Dubai dat is bijna 7 uur vliegen. Duurt dus langer voor ik weet dat hij er veilig is...al die tijd niemandsland voor mijn gevoel, maar die ga ik uiteraard volgen via flight radar.
In de avond kijken we tv en op tijd naar bed.

12541030_1082389868462451_1755711254754603205_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.