Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/160

Feestje voor Lianno

Goed erg vroeg op en we zijn extra op tijd gaan rijden ivm de ronde van Italië die door Gelderland gaat houden we rekening met meer drukte. Het valt erg mee het is trouwens weer heerlijk weer. We zijn iets te vroeg bij Lianno maar geen probleem en na wat kletsen rijden we terug naar Lelystad. Ondertussen belt Nienke ze reist richting ons met Ilja en moet stukje met bus want de trein rijdt niet omdat ze een giga operatie hebben met een spoorbrug bij Muiden, er werkzaamheden zijn en er rijden door storing geen treinen van Utrecht via Zwolle dus tja dan met trein naar Weesp en verder bus naar Almere Oostvaarders en verder met trein naar Lelystad. als wij net Lelystad inrijden laat ze weten dat ze over 10 minuten er zijn dus rijden we direct door naar NS station en pikken hun op. we komen dus met zijn allen tegelijk bij ons thuis. Thuis aan de koffie en vlaai en dan krijgt Lianno zijn cadeau, een mobiel Huawei P8 Lite, Ilja heeft precies dezelfde dus de jongens gaan instaleren, spelletje doen en vermaken zich heel prima en dat allemaal in de tuin in de zon. Wij zitten lekker op terras en moeders en moeke 2 (Loes) komen er gezellig bij. De dag vliegt om we kletsen, Loes helpt me even met haken, we spelen allemaal Hay Day en kortom het is super gezellig. Omdat het morgen Moederdag is hebben we voor de moeders kleinigheidje,  moeders krijgt fles 43 en twee glazen en Moeke 2 krijgt teen fles Baileys met daarbij Baileys bonbons. Beide zijn er erg blij mee. Dan gaat moeke weg en wij bestellen patat en snacks en eten gezellig en dan weer lekker met de koffie buiten zitten.  Johannes en Lianno brengen dan Nienke en Ilja weer naar de trein en moeders en ik blijven even in de tuin zitten. Dan gaat moeders ook weg en ploffen we allemaal neer blij, moe en voldaan en Lianno heeft een top dag gehad zegt hij en gaat douchen en maakt zich klaar voor zijn bed.  Lianno is zo super blij met zijn mobiel.

Johannes voert de reptielen en er klopt iets niet bij de Tokkeh Gekko's en inderdaad onze man is overleden.  Hij is bij ons gekomen in 2009 met zijn twee dames en we weten dat toen wij ze kregen ze al ruim volwassen waren, iemand anders had ze bij winkel gebracht was er klaar mee. Dus hij heeft 7 jaar een prima leven bij ons gehad. Toch wel jammer was een mooi dier.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.